Повністю новий Duster: показані свіжі зображення та розкрито подробиці

Підпишись на нас:

Компанія Dacia (входить до Renault) готується до прем’єри одного зі своїх найочікуваніших проектів – третього покоління кросовера Duster (заводський індекс P1310). Дебют автомобіля вже не за горами, про що свідчить інформація авторитетного французького видання L’argus, дизайнери якого вже підготували перші рендери новинки.

Подробиці

Як пишуть журналісти видання Largus, прем’єра повністю нового Duster відбудеться не в наступному році, як очікувалося раніше, а вже в 2023-му (імовірно, у листопаді). У продаж кросовер надійде на початку наступного року.

Судячи з опублікованих зображень, зі зміною покоління «Дастер» кардинально зміниться зовні, отримавши брутальніший і агресивніший дизайн. Екстер’єр машини виявиться натхненним концептом Bigster зразка 2021 року.

Dacia Duster

Плавні лінії кузова замінять різкі грані, а сам форм-фактор позашляховика буде виконаний з використанням прямокутних пропорцій.

Передбачається, що довжина автомобіля становитиме 4340 мм, що дозволить збільшити простір усередині машини.

Dacia Duster

Подробиць про технічний бік машини поки немає. Втім, враховуючи набуття в Європі чинності стандартом «Євро-7», новий Duster практично напевно виявиться гібридом. Силовою установкою може виступити зв’язка 1,6-літрового ДВС і електромотора, які сумарно видають 140 кінських сил.

У Dacia мають намір зберегти всі позашляхові якості Дастера і навіть примножити їх завдяки фірмовій системі e-AWD (електричний задній диференціал), доведення якої знаходиться на фінальній стадії.

Що стосується цін, то французькі журналісти стверджують, що мінімальний вхідний прайс на третій Duster в Європі складе 19 тисяч євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: