Відродження ЛУАЗа: презентовано компактний пікап

Підпишись на нас:

Презентація нового ЛУАЗа відбулася на виставці Com Auto Trans у Києві. Культовий український автомобіль вирішили відродити у вигляді компактного електропікапа.

Відродження ЛУАЗа: презентовано компактний пікап

Новий ЛУАЗ позиціонує себе, як спадкоємець знаменитого ЛуАЗа 70-80-х років, але підприємство не є філією Луцького автозаводу. В основі пікапа лежить кузов китайської компанії Hebei Kaiyun Motor, але модель отримала і українські комплектуючі, наприклад, рама, сидіння, скло та акумулятор. Пікап ЛУАЗ буде доступний у 2-дверній версії «Фермер» і 4-дверній версії «Сіті».

Габарити LUAZ:

довжина – 3475 мм;
ширина – 1375 мм;
висота – 1550 мм;
колісна база – 2315 мм;
маса – 510 кг.

Відродження ЛУАЗа: презентовано компактний пікап

Інтер’єр отримав цифрову панель приладів і сенсорну мультимедійну систему. Також електрокар ЛуАЗ оснастили камерою заднього виду.

На задній осі встановлено електродвигун потужністю 5 кВт (6,8 к.с.). Новий ЛуАЗ відноситься до категорії L7e і має максимальну швидкість 50 км/год. Повнопривідна версія з’явиться пізніше.

Відродження ЛУАЗа: презентовано компактний пікап

Ємність акумулятора становить 6,14 кВт/год, він може пробігти 100 км без зарядки. Можна встановити до трьох таких модулів, збільшуючи відстань на електротязі до 300 км.

Стартова ціна ЛУАЗа становить 190 тисяч гривень, але за такою ціною українські електрокари будуть продаватися без акумуляторів (їх можна придбати або взяти в оренду за ціною 45 тисяч гривень за блок).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: