Новий позашляховик від Nissan потужністю 405 к.с.: автомобіль здолає будь-яке бездоріжжя

Підпишись на нас:

Опубліковано перші фотографії та відео нового Nissan Patrol Warrior. Екстремальна версія позашляховика офіційно предстане перед публікою в Австралії 15 червня. Перші подробиці моделі були розкриті у відео на YouTube-каналі Chasing Cars.

Новий позашляховик від Nissan потужністю 405 к.с.: автомобіль здолає будь-яке бездоріжжя

Новий Nissan Patrol Warrior обладнаний таким чином, щоб витримувати суворі умови бездоріжжя. Компанія Premcar, яка раніше розробляла Nissan Navara Pro 4X Warrior, брала участь у розробці цього автомобіля. На Nissan Patrol Warrior змінили решітку радіатора, збільшили кліренс на 50 мм (до 307 мм), зробили скошення переднього бампера для збільшення кута в’їзду. Крім того, встановлені посилені підніжки, розширювачі арок і 18-дюймові позашляхові шини Yokohama Geolandеr A/T.

Інтер’єр Nissan Patrol 2023 фактично залишився без змін, в оздобленні з’явилася лише алькантара, а центральна консоль оформлена пофарбованим в чорний колір пластиком.

Двигун Nissan Patrol також не змінився, 5,6-літровий V8 видає 405 кінських сил, як і стандартна модель, але позашляховик доповнений бічними вихлопами. Повний привід доповнюється редуктором і диференціалом підвищеного тертя. Крім того, підвіску позашляховика також посилили. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: