Покинутий на парковці: в Києві виявили унікальний позашляховик Lamborghini

Підпишись на нас:

Раритетний позашляховик Lamborghini вже деякий час припадає пилом, оскільки його власник, за здогадками, перебуває за кордоном. У будь-якому випадку, зрозуміло, що модель Lamborghini LM002 є справжнім скарбом і мрією кожного колекціонера автомобілів.

Покинутий на парковці: в Києві виявили унікальний позашляховик Lamborghini

Lamborghini LM002 – перший серійний позашляховик Lamborghini. Вперше він був показаний аудиторії на Брюссельському автосалоні 1986 року. За період виробництва (1986-1993) було виготовлено лише 328 автомобілів. Відомо, що в Україні було як мінімум два унікальних позашляховики Lamborghini. Один – чорний, а інший – червоний.

На жаль, доля останнього невідома. Щодо чорного, то він, мабуть, перед вами. Якщо так, то це сенсація, а не просто ексклюзив. Адже схоже, що ця модель може бути Lamborghini LM004 1984 року або найрідкісніший позашляховик Lamborghin -LM Americana.

Покинутий на парковці: в Києві виявили унікальний позашляховик Lamborghini

Італійський виробник спортивних автомобілів увійшов до історії ВМС США не просто. Це була майже десятирічна автомобільна війна за шанс створити авто для Пентагону, в якій Hummer остаточно перемогли, але в ході битви Lamborghini створила Lamborghini Military. Після прем’єри автомобіля, 100 машин замовила армія Лівану, 40 машин – армія Саудівської Аравії, а деякі були продані за кордон під кодом LM 004 або LM-American. Ця версія вважається найбільш ексклюзивною.

Під багатогранним капотом знаходиться величезний двигун V12 потужністю 495 кінських сил і колосальним крутним моментом 550 Нм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: