В Toyota Land з’явився конкурент: презентовано оновлений Haval Xianglong

Підпишись на нас:

У Китаї активно обговорюють новий позашляховик Haval Xianglong. Ця модель здивувала прихильників брутальним виглядом та гібридною силовою установкою. Інформацією поділились на сайті CarNewsChina.

В Toyota Land з'явився конкурент: презентовано оновлений  Haval Xianglong

В Міністерстві промисловості та інформаційних технологій Піднебесної оприлюднили фотографії та деталі нового Haval Xianglong. Ми знаємо, що новий продукт буде запущений до кінця 2023 року.

В Toyota Land з'явився конкурент: презентовано оновлений  Haval Xianglong

Спереду Haval круглі фари і величезна решітка радіатора. Прямокутні форми є домінуючою формою позашляховиків. Ззаду два ліхтарі в стилі Land Rover Defender. Запасне колесо встановлено на дверях ззаду. Кузов оснастили камерами спереду та ззаду. Є також датчики для вдосконалених систем допомоги водієві.

Розміри Haval Xianglong:

  • довжина – 4800 мм;
  • ширина – 1916 мм;
  • висота – 1822 мм;
  • колісна база – 2738 мм.

За бажанням Haval Xianglong може бути оснащений пристроєм для буксира. Покупці можуть вибрати один з двох варіантів чорних колісних дисків.

В Toyota Land з'явився конкурент: презентовано оновлений  Haval Xianglong

Позашляховик буде оснащений двома гібридними приводами на вибір. До них відносяться 1,5-літровий бензиновий двигун і один або два електромотори сумарною потужністю 300 або 313 кінських сил. Запас ходу Haval Xianglong складає 105 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: