Новий Duster вже готовий до дебюту: в мережі показали перші рендери моделі

Підпишись на нас:

За інформацією відомого французького видання L’argus, не за горами дебют нового Duster. Дизайнери компанії хочуть полоскотати нерви шанувальникам та вже створили перші рендери новинки.

Новий Duster вже готовий до дебюту: в мережі показали перші рендери моделі

Прем’єра новенького Duster відбудеться в 2023 році (ймовірно, наприкінці осені), а не в 2024 році, як прогнозувалось раніше. Очікується, що кросовер надійде в продаж на початку січня 2024 року.

Судячи з оприлюднених зображень, зі зміною поколінь Duster зазнає серйозних змін у зовнішності, придбавши більш грубий і агресивний дизайн. Екстер’єр автомобіля буде натхненний концептом Bigster 2021 року. Плавні лінії кузова замінюють гострі грані, а сам форм-фактор позашляховика виконаний з прямокутними пропорціями.
Прийнято, що довжина автомобіля складе 4340 мм, що передбачає більше місця всередині салону.

Новий Duster вже готовий до дебюту: в мережі показали перші рендери моделі

Подробиці технічних аспектів автомобіля поки не розкриваються. Однак, враховуючи набуття чинності норм “Євро-7” в Європі, новий Duster, швидше за все, буде гібридом. Ймовірно, що під капотом буде 1,6-літровий ДВЗ у поєднанні з електродвигуном на 140 кінських сил. Dacia має намір зберегти всі позашляхові характеристики Duster і покращити їх ще більше завдяки власній системі e-AWD (задній електричний диференціал), яка знаходиться на завершальній стадії розробки. Що стосується цін, то французькі журналісти стверджують, що найнижча ціна третього Duster в Європі складе від 19 000 євро.

Джерело:Avtosota

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: