Не купуйте ці моделі Chery: антирейтинг автомобілів бренду

Підпишись на нас:

Китайський автопром має багато гідних автомобілів, котрі отримали гарний авторитет серед водіїв, але у всіх бувають злети та падіння. І саме про “падіння” ми сьогодні поговоримо.

Бренд Chery має гарну репутацію на авторинку, але є у виробника моделі, котрі отримали найгіршу оцінку від водіїв. Саме про них і поговоримо сьогодні.

Chery QQ

Не купуйте ці моделі Chery: антирейтинг автомобілів бренду

Дебют автомобіля був на початку 2000-х і тоді ж стався справжній ажіотаж на модель. Адже автомобіль відповідав всім потребам водіння по місту, він був компактний та бюджетний. Але на цьому всі переваги Chery QQ закінчились.

Якість збірки та надійність:

Водії вже після декількох місяців експлуатації автомобіля почали помічати проблеми з електричною системою автомобіля. До проблем з акумулятором додались і перебої в роботі двигуна, а також несправність трансмісії.

Невисока продуктивність:

Ще одним розчаруванням для водіїв стала продуктивність автомобіля. Погана керованість призвела до потенційно небезпечних ситуацій на дорозі, котрі залишили по собі “гіркий” слід.

Дизайн інтер’єру та комфорт:

Салон Chery QQ також отримав гори критики. В першу чергу водії скаржились на дискомфорт протягом довгої поїздки. Адже простір не дозволяв насолоджуватись подорожжю ні водієві, ні пасажирам.

Chery Tiggo

Не купуйте ці моделі Chery: антирейтинг автомобілів бренду

Chery Tiggo мав стати універсальним позашляховиком, котрий приваблював водіїв і ціною, і технічними характеристиками. Але плани розробників не мали успіху, адже водії розкритикували позашляховик.

Якість збірки та надійність:

Несправність двигуна, проблеми з трансмісією та підвіскою залишили неприємний спогад у всіх власників моделі Chery Tiggo.

Низька керованість та якість їзди:

І хоча позашляховик позиціонував себе, як комфортабельне авто, але водії не відчули обіцяних переваг. Жорстка підвіска, що трясла під час їзди, здійняла шквал критики.

Відсутність сучасних засобів безпеки:

Важливою складовою транспортних засобів є безпека, котрої не спостерігалось в моделі Chery Tiggo. Водії скаржились на відсутність електронної системи курсової стійкості, моніторингу сліпих зон та передових систем допомоги водієві.
Звісно, що в кожного водія свої критерії оцінювання транспортного засобу. В цій статі ми назвали найпоширеніші скарги водіїв, котрі тестили автомобілі певний час.

Джерело:Avtosota

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: