Renault Twingo представила оновлений дизайн до 30-річчя хетчбеку

Підпишись на нас:

Компанія Renault святкує 30-річчя культового Twingo. На честь такої події в колаборації з Сабіною Марселіс відбулося творче переосмислення популярної моделі. Всесвітньо відома художниця є однією з впливових дизайнерок в світі, а також лауреат премії ELLE DECO International Designer of the Year Award.

Renault Twingo

Проєкт оновленого Twingo було виконано на базі моделі 1993 року. Важливо було лишити впізнаваний екстер’єр, силуети, фари. Після цього була проведена кропітка робота з прозорістю елементів, взаємодією кольорів та матеріалів.

Renault Twingo

Результат можна оцінити, подивившись на фото. Він вражає. Новий дизайн не схожий на жоден інший за останні 30 років. Творча свобода — так можна назвати цей експеримент.

Окрім зовнішніх змін хетчбек отримав електромотор, а також незвичайне кермо, схоже на диск для метання. Панель приладів розміщена на невеликому дисплеї.

Новаторський підхід Сабіни Марселіс представляє автомобіль в зовсім новому світлі. І компанія Renault повністю задоволена результатом. Нагадаємо, що хетчбек Twingo, який зараз є на ринку, також отримав електричну версію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: