30 років був постаментом: 70-річний Chevrolet знову буде їздити

Підпишись на нас:

Після тридцятирічного перебування на постаменті як пам’ятника, вінтажний Chevrolet 210 нарешті знімають і готують до повернення на дороги. Цей класичний купе, який з початку 90-х років став невід’ємною частиною інсталяції біля входу до клубу, чекає на реставрацію та вступ у нове життя.

Подробиці

Процес відновлення вінтажного Chevrolet 210 виробництва 1956 року вже розпочався в США. У цього автомобіля є захоплива історія, пов’язана з його 30-річним перебуванням як пам’ятника. Подробиці про це можна дізнатися з відео на Youtube-каналі Iron City Garage (див. нижче).

Chevrolet з майже 70-річною історією знімуть з постаменту і змусять їздити

Оригінальна інсталяція з Chevrolet 210 з’явилася на початку 90-х років, коли це старовинне авто було встановлено на 10-метровому постаменті біля клубу в штаті Огайо.

Chevrolet з майже 70-річною історією знімуть з постаменту і змусять їздити

За минулі три десятиліття автомобіль кілька разів перефарбовували, однак це не вберегло його від корозії. Перед встановленням на постамент з Chevrolet 210 було видалено двигун, трансмісію і деталі салону.

Вінтажний автомобіль навряд чи буде відновлено до оригінального стану. Найімовірніше, машину перетворять на хот-род або болід для драгрейсингу, з установкою потужного V8 під капот.

Chevrolet 210 випускали з 1953 по 1957 рр. При цьому за один лише 1956 рік тираж авто становив 206 тис. шт. Купе оснащувалося 3,9-літровим рядним 6-циліндровим двигуном на 170 “конячок” і 4,3-літровими V8 потужністю 210 і 225 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: