Новий Renault Duster засвітився на фото

Підпишись на нас:

Оновлений кросовер Dacia Duster було помічено під час випробувань з меншою кількістю камуфляжу. За фотографіями можна зробити припущення, що автомобіль отримає повністю оновлену передню оптику.

Подробиці

На зображеннях видно, що осучаснений Duster дотримується концепції Bigster і має більш виразну передню частину. Передбачається використання прямокутних фар і тоншої решітки радіатора зі вбудованою світлодіодною панеллю. У передньому бампері також інтегровані вертикальні повітрозабірники.

Новий Renault Duster засвітився на фото

З концепції Bigster на нову модель перейдуть більш масивні колісні арки, завалені задні стійки, нові колісні диски тощо. Крім того, автомобіль отримає більший спойлер і цікаву задню оптику, схожу на шматочки пазла, що гармонійно вписуються в дизайн задніх фар.

Виробник не розголошував деталей про оновлений Duster, але в березні підтвердив випуск на заводі Міовені в Румунії з наступного року. Компанія повідомила, що новинка буде базуватися на платформі CMF-B і може оснащуватися різними двигунами, включаючи гібридні силові установки.

Новий Renault Duster засвітився на фото

За попередніми даними, новий Duster може мати передній і повний привід, а також можливість плагін-гібридної версії. Від дизельних двигунів, ймовірно, відмовляться в наступному поколінні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: