Як швидко і просто перевірити авто на наявність іржі та слідів ДТП

Підпишись на нас:

Купуючи машину на вторинному автомобільному ринку, водії зазвичай прагнуть знайти транспортний засіб, який ніколи не потрапляв до аварії. Також хочеться, щоб на кузові не було жодних пошкоджень та ознак корозійних процесів. Проте проблема полягає в тому, що візуально виявити сліди ДТП чи іржі не так вже й просто.

Подробиці

Багато хитрих продавців не виставляють автомобіль на продаж доти, доки не замаскують вм’ятини та інші пошкодження. Зазвичай для цієї мети використовується шпаклівка. Як визначити справжній стан лакофарбового покриття авто. Допоможе такий засіб, як магніт.

Як правильно використовувати магніт

Не потрібно шукати якихось важких та дорогих магнітних пристроїв. Візьміть невеликий сувенір на магнітній основі. Такі речі, на 99 відсотків, прикріплені до поверхні вашого холодильника.

Якщо на машині немає шпаклівки, сувенір з легкістю прикріпиться до поверхні кузова. А от якщо замаскована вм’ятина або іржа все ж таки є, то виникнуть проблеми. Так, магнітний сувенір впаде під час спроби прикріпити його.

Таким чином, виявлено буде навіть найтонший шар шпаклівки. І краще відмовитися від придбання машини, поверхня якої оброблена, при цьому продавець не робить ніякої знижки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: