Як транспортують важкі німецькі САУ PzH 2000

Підпишись на нас:

Логістика важких гусеничних САУ і танків – це складне завдання, особливо коли справа стосується транспортування їх до позиції ведення вогню. Своїм ходом це не здійснюється, оскільки це занадто довго і потребує багато палива. Для таких потреб необхідні сучасні, важкі тягачі.

Технічні особливості САУ PzH 2000

Великий запас боєприпасів і швидке перезарядження, стійка гарматна платформа, найвища точність влучання в ціль, автоматизована подача боєприпасів з витікаючою з цього високою каденцією, у поєднанні з видатною мобільністю, а також автономністю в навігації та веденні вогню: PzH 2000 є еталоном сучасної ствольної артилерії.

Як перевозити важку гусеничну техніку НАТО

Як виявляється тягачів, здатних перевозити понад 60 т, та ще й вітчизняними, не призначеними для таких вантажів дорогами, не так і багато. Армійські КрАЗи, які є на озброєнні у ЗСУ, не тягнуть таку махину. А ось Oshkosh M1070 легко справляється. Ще 6 місяців тому було знайдено два таких тягачі, які потрібно було викупити для поточних потреб нашої армії. Їх викупили, завдяки донатам і допомозі Петра Порошенка.

Зараз ці САУ вже доставлені артилеристам для виконання поставлених завдань. І ось тепер Oshkosh M1070 за допомогою добре обладнаного напівпричепа легко тягає німецькі САУ PzH 2000 на позиції. Сучасна німецька гаубиця веде точний вогонь по противнику, зберігаючи при цьому мобільність під час транспортування на інші ділянки фронту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: