Стало відомо, навіщо власники автомобілів Hyundai «перейменовують» машини на Ford

Підпишись на нас:

Власники автомобілів Hyundai та Kia в США роблять все можливе, щоб уберегти свої машини від підвищеної уваги викрадачів. Причому часом для їхнього захисту їм доводиться йти на вкрай нестандартні заходи.

Подробиці

Справа в тому, що з 2011 по 2020 базові комплектації багатьох корейських моделей не оснащувалися іммобілайзерами. Ця інформація спливла ще минулого року, коли в Мережі з’явилися перші відеоінструкції, як запустити мотори Hyundai та Kia, маючи на руках лише кабель USB.

Проблема виявилася настільки серйозною, що деякі великі американські страхові компанії навіть відмовилися страхувати корейські машини та готують колективний позов проти Hyundai та Kia. А поки що власники таких автомобілів змушені власними силами справлятися з проблемою, що виникла.

Hyundai Sonata

Одне з рішень, як убезпечити корейську машину від угону, продемонстрував користувач соцмережі Reddit із ніком u/Crawlerx. Він володіє Hyundai Sonata і для того, щоб перехитрити злодіїв перейменував свій седан на Ford.

На кузові машини було демонтовано всі шильдики з логотипом Hyundai, місце яких замінив «блакитний овал».

У коментарях користувачі Мережі пишуть, що тепер “Сонату” можна переплутати з Ford Fusion, тоді як інші впевнені, що машина схожа на Subaru Legacy.

Hyundai Sonata

За словами автора лайфхака, домогтися ефективності допомагає той факт, що всі сучасні автомобілі виглядають майже однаковими, а значить визначити їхню приналежність до того чи іншого бренду можна лише за відповідними шильдиками на кузові.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: