Виведено на ринок новий та доступний 197-сильний кросовер Chery Explore 06 за 14 000 доларів (фото)

Підпишись на нас:

Увазі майбутніх автовласників представлено новий китайський кросовер Chery Explore 06. Найдоступніша модифікація буде коштувати 14 000 доларів. Всього буде доступно чотири комплектації. Також на вибір запропоновано два варіанти оформлення передньої частини.

Умовно кросовер буде пропонуватися в міській та позашляховій версіях. Візуально вони дещо відрізняються в плані оформлення радіаторної решітки, що можна побачити на фотографії.

Chery Explore 06 Chery Explore 06

Chery Explore 06 оснащено турбодвигуном 1,6 л. З ним в парі працює 7-ступінчаста роботизована трансмісія. Потужність складає 197 к.с. Виробник обіцяє відмінну динаміку. Базова модель оснащена переднім приводом, топова версія — повним.

Кросовер має 18-дюймоі легкосплавні диски, панорамний дах, скриті ручки, 13,2 дюймовий дисплей з процесором Snapdragon 8155, 8 динаміків від Sony. Навіть в базовій комплектації є 6 подушок безпеки, камера заднього огляду. А в топовій версій кросовера є ще:

  • обігрів та вентиляція передніх крісел;
  • система автоматичного перемикання між дальнім та ближнім світлом фар;
  • атмосферне підсвічування;
  • електропривід дверей багажника.

Салон Chery Explore 06

Позашляхова версія також отримає Bluetooth-ключ, розетку на 220 В та повнорозмірне запасне колесо. Найбільше оснащення буде мати топова Off-Road-версія. В ній будуть 19-дюймові диски, лобове скло HUD, салон з екошкіри та замші, передні датчики паркування, кліматична система з іонізатором та додатковий штатний захист двигуна.

Вартість автомобіля починається з 14 000 доларів. Повнопривідна модель коштуватиме 16 700 доларів, а в найтоповішій комплектаціі — 19 500 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: