Непомітне оновлення Toyota Fortuner зробило його найпотужнішим позашляховиком у класі

Підпишись на нас:

На тлі прем’єри нового Land Cruiser Prado дебют оновленої версії іншого популярного позашляховика Toyota пройшов майже непомітно. Напередодні було представлено новий Fortuner. Його показали у Таїланді. Машина не змінилася зовні, але пережила низку змін щодо технічної частини.

Подробиці

За словами представників Toyota, з рестайлінгом вони внесли низку змін до шасі Fortuner.

Версії початкового рівня відтепер матимуть модернізовані однотрубні амортизатори, які мають покращити плавність ходу та керованість машини, а варіант GR-Sport, як і раніше, отримає власні унікальні налаштування підвіски.

Toyota Fortuner

Крім того, у Fortuner 2024 додали низку незначних технічних оновлень. Тепер усі варіанти цієї моделі матимуть систему контролю «сліпих» зон, а також попередження про перехресний рух позаду плюс систему камер із 360-градусним оглядом.

Toyota Fortuner

Тоді як мультимедійна система позашляховика навчиться підтримувати бездротовий зв’язок за протоколами Apple CarPlay та Android Auto.

Але найголовніші зміни торкнуться версії GR-Sport. Крім переналаштованої підвіски для такого варіанту Fortuner буде доступний потужніший 2,8-літровий мотор на 221 кінську силу та 550 Нм.

Toyota Fortuner

Надбавка в порівнянні з попередником складе 20 к.с., що зробить цю модель найпродуктивнішим позашляховиком у класі, випередивши Ford Everest Titanium 4×4, двигун якого видає 210 к.с. та 500 Нм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: