Представлений “новий” Isuzu D-Max: він дуже відрізняється від версій для українського ринку

Підпишись на нас:

Третє покоління пікапа Isuzu D-Max дебютувало в Таїланді в 2019 році, а через рік він доїхав до Австралії та Європи. Утилітарник доступний і в Україні завдяки компанії ПрАТ “ІСУЗУ-АТАМАН УКРАЇНА”.

Подробиці

Напередодні машина стала доступною ще й у Китаї, де традиційно подібний вид автомобілів не користується популярністю. І, що найцікавіше, у нестандартному варіанті.

Зовні «піднебесний» варіант D-Max виглядає як дорестайлінгова модель, але відрізняється технічним оснащенням.

Isuzu D-Max

Різниця між глобальним та китайським пікапам починається з підкапотного простору, де замість 3-літрового турбодизеля BluePower використовується 1,9-літровий мотор з індексом RZ4E. Для ринку КНР він видає 175 кінських сил і 410 Нм крутного моменту.

Крім того, в’язку йому складає інша трансмісія. Замість звичного 6-швидкісного “автомата” у китайському D-Max встановлена 8-діапазонна автоматична коробка передач.

Isuzu D-Max

Водночас, машина відрізняється від версій для інших країн ще й по ряду істотних доробок шасі. По-перше, пікап втратив листові ресори, які замінив багатоважільний ведучий міст з гвинтовими пружинами, а по-друге – задні гальма тепер у нього дискові, а не барабанні, тоді як рульова рейка і зовсім більше не гідравлічна, а електрична.

Навіть салон пікапа зазнав капітальної трансформації. Приладова панель не схожа на жодний D-Max, що продається де-небудь. Дисплей мультимедійної системи став ширшим, а вентиляційні отвори зсунулися вниз. Доповнюють картину повністю цифрова комбінація приладів та електронний селектор трансмісії.

Isuzu D-Max

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: