В Італії показали недорогий 7-місний кросовер, який стане конкурентом Peugeot 5008 та Dacia Bigster

Підпишись на нас:

Італійська автомобільна марка DR Automobiles, яка навесні цього року представила кросовер EVO5, розкрила подробиці про чергову власну новинку, яка з’явиться найближчими роками.

Подробиці

Автомобіль отримає назву EVO7 і буде недорогим 7-місним позашляховиком, який посягне на територію Peugeot 5008 і Dacia Bigster, що ще не вийшов у продаж.

evo 7

Новий «паркетник» EVO7 збираються зробити одним із головних гравців у конкурентному сегменті D-SUV, де зараз перебувають моделі з ціною трохи дорожчою за 30 тисяч євро. У самій DR Automobiles стверджують, що готують революцію в цьому класі, причому вона гримне ще до того, як у ньому з’явиться Dacia Bigster, що з’явиться на ринку у 2025 році.

Судячи з перших фотографій новинки, опублікованих у соцмережах, машині дістанеться класичний зовнішній вигляд, що ріднить його з «молодшим» EVO5. Очікується, що всередині буде встановлено три ряди сидінь за схемою 2+2+2 або 2+3+2.

Лінійка двигунів автомобіля включає 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 136 кінських сил, здатний працювати як на бензині, так і на природному газі.

evo 7

Як трансмісії можна буде вибрати 6-швидкісну «механіку» або варіатор, а за додаткову плату розраховувати на заводське ГБО (потужністю 127 кінських сил).

У продаж EVO7 має вийти до кінця цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: