Кросовер Kia, який коштує дешевше за Seltos, готовий до оновлення

Підпишись на нас:

Новий невеликий кросовер Kia, який отримав назву Sonet, був представлений в 2020 році, після чого з’явився на ринках країн, що розвиваються. У лінійці моделей компанії машина розташовувалася на сходинку нижче від популярного в Росії Seltos. Минуло три роки і для “Сонет” готують оновлену версію.

Подробиці

Перші зразки модернізованих «паркетників» вже виїхали на перші випробування. Зрозуміло, всі вони сильно закамуфльовані, але певні зміни в дизайні машин розглянути можна.

Kia Sonet

З оновленням Sonet очікує появи спереду нової радіаторної решітки та інших фар з денними ходовими вогнями, що простягаються до нижньої половини бампера. Сам бампер також замінять на модифікований, щоб надати фронтальній частині кузова повністю реформованого вигляду.

З боків машина виглядатиме приблизно так само, як і поточна модель, але отримає набір з 16-дюймових колісних легкосплавних дисків, що відрізняються за дизайном від дорестайлінгового кросовера.

Kia Sonet

Щодо корми кросовера, то там можна розраховувати на дебют нового блоку задніх ліхтарів, який стане ширшим, ніж був у попередника.

Зміни торкнуться і салону Sonet, але якими саме виявляться невідомо. Швидше за все, машина отримає інші дисплеї мультимедійної системи та цифрової панелі приладів, а також матиме штатний відеореєстратор і камеру кругового огляду.

Kia Sonet

Лінійка двигунів кросовера з ймовірністю 99 відсотків залишиться незмінною. В Індії його продають із 1,2-літровим бензиновим «атмосферником», літровим турбомотором та 1,5-літровим «дизелем» потужністю від 83 до 120 кінських сил.

Прем’єра рестайлінгового автомобіля відбудеться до кінця цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: