Експерти назвали популярні вживані кросовери, яким є якісніша заміна

Підпишись на нас:

У сегменті кросоверів існує чимало популярних моделей, які купують попри все, навіть якщо вони поступаються деяким своїм конкурентам. Журналісти американського видання «MotorBuiscuit» опублікували рейтинг із трьох представників категорії SUV, які мають більш прийнятну альтернативу за ті ж гроші.

Подробиці

Несподівано відкрив цей ТОП «паркетник» Mitsubishi Outlander Sport. Незважаючи на свою популярність, цей японський кросовер має жорстку підвіску, яка відбиває майже кожну нерівність на дорозі.

Mitsubishi Outlander Sport

Крім того, за словами авторів цього рейтингу, базовому 2-літровому двигуну “Аутлендера” не вистачає потужності. Він надто гучний, але при цьому далеко не найшвидший.

У ролі якіснішої альтернативи для Outlander Sport американські журналісти називають Hyundai Kona, який коштує дешевше, а також має набагато приємніший інтер’єр і комфортне шасі.

Mitsubishi Outlander Sport

Наступним представником сегменту кросоверів, який має більш гідну альтернативу, назвали Ford EcoSport. У випадку з ним основна претензія лежить у площині малопродуктивних моторів та небагатого базового обладнання, що спричиняє невисокий рівень безпеки.

Альтернативним варіантом йому заокеанські журналісти бачать Kia Soul – просторий та універсальний автомобіль, напханий сучасними технологіями, а також дуже безпечний.

Замкнув трійку найгірших для вибору уживаних кросовер Dodge Journey, що має лише один варіант двигунів, якому теж бракує продуктивності.

Mitsubishi Outlander Sport

Натомість американське видання рекомендує придивитися до Ford Edge.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: