Назвали ТОП-10 вживаних електромобілів, які можна купити в Україні

Підпишись на нас:

Ринок електромобілів розвивається швидко. Вже майже немає брендів, які б не випускали «зелені» машини. Експерти видання What Car запропонували визначити десятку найкращих автомобілів з пробігом в різних цінових сегментах.

Нагадаємо, що в Україні також стала підвищена увага до електромобілів. З врахуванням зростання цін на пальне питання економії стало значно актуальнішим. А з автівкою з електричним силовим устаткуванням про АЗС можна більше не перейматися.

Tesla Model 3

В десятці електромобілів можна побачити моделі, якими користуються і в Україні. Отже, до рейтингу ввійшли такі зі своїми плюсами та мінусами:

  1. Tesla Model 3. Великий запас ходу та відмінна динаміка, але незадовільна якість складання та керованість.
  2. Renault Zoe. Бюджетна автівка з великим запасом ходу та доброю керованістю. але з низькою потужністю та проблемною гальмівною системою.
  3. Hyundai Kona Electric. Практичне авто з великим запасом ходу, непоганою динамікою, багатим оснащенням, але водії скаржаться на керованість та недостатню місткість в салоні.
  4. Audi E-tron. Первісток для бренду  сегменті електричних кросоверів. В результаті він практичний та розкішний в салоні, має комфортну підвіску та високу плавність ходу, але невеликий запас заряду та не досить зручну мультимедійну та інформаційні системи.
  5. Jaguar I-Pace. Технологічний та розкішний електромобіль зі стильним екстер’єром, але з поганою якістю шумоізоляції та низьким рівнем надійності.
  6. Volkswagen ID.3. Великий запас ходу, просторий інтер’єр, практичність та компактність, але низька надійність та дешеві матеріали оздоблення інтер’єру.
  7. Skoda Enyaq. Практичний електромобіль з плавним ходом, місткий салон та багате оснащення, але не найшвидше авто з недосконалою керованістю.
  8. MG 5. Доступний порівняно з конкурентами, великий запас ходу, практичний інтер’єр, але повільна зарядка та неприємна керованість.
  9. Porsche Taycan. Відточена керованість преміального автомобіля. Відмінна динаміка та розкішний інтер’єр, але високий цінник та не найбільший запас ходу.
  10. Kia e-Niro. Альтернативний варіант для Nissan Leaf. Практичний електромобіль з великим запасом ходу, багатим оснащенням та містким салоном, але дорогий та повільно заряджається.

Kia e-Niro

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: