З’явилися фотографії автомобілів, що згоріли під час транспортування морем

Підпишись на нас:

Наприкінці минулого місяця вантажне судно Fremantle Highway, що перевозило нові автомобілі до Сінгапуру, було виведено з ладу сильною пожежею, внаслідок якої загинув один член екіпажу, а деякі з інших отримали поранення.

Подробиці

Напередодні в Інтернеті з’явилися фотографії, які дають можливість зсередини поглянути на руйнування, що залишилися після вогню.

Нижче показано кілька транспортних засобів, перетворених на попіл і згорілий метал. Серед них можна впізнати деякі знамениті автомобілі, такі як Porsche 911 та Taycan.

На іншому фото видно обгорілі корпуси 5-дверних моделей Mini Cooper. Голландське інформаційне агентство RTL Nieuws також поділилося додатковим знімком обвугленого Mini Cooper Clubman, від якого майже нічого не залишилося.

З'явилися фотографії автомобілів, що згоріли під час транспортування морем

Згідно з останньою інформацією, опублікованою виданням «Carbuzz», через океан перевозилося 3 784 автомобілі, більша частина з яких належала маркам Mercedes-Benz та BMW.

Судно було розраховане на транспортування близько 6 тисяч транспортних засобів, тому на момент пожежі 26 липня воно було заповнене трохи більше, ніж наполовину.

З'явилися фотографії автомобілів, що згоріли під час транспортування морем

Основною причиною інциденту називають спалах одного з 498 електромобілів, які перебували на борту. Це викликало ланцюгову реакцію і призвело до ситуації, коли члени екіпажу врятувати машини вже не могли.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: