Власники Tesla розкрили несподівані проблеми, які пов’язані з експлуатацією електромобілів

Підпишись на нас:

Транспортні засоби, що працюють на електриці, називають майбутнім світового автопрому. Однією із найзнаменитіших серед них зараз є продукція американської марки Tesla. Понад десяток власників таких машин розповіли про те, з якими несподіваними проблемами зіткнулися під час переходу на електромобілі.

Подробиці

Бути першопрохідниками, коли йдеться про електрокари, непросто. Це підтверджують журналісти західних ЗМІ, яким вдалося отримати коментарі від людей, які активно експлуатують таку техніку (зокрема машини Tesla).

І хоча багато з розкритих проблем можуть стосуватись будь-якого електромобіля, деякі з них вказують на потенційні проблеми з бізнес-моделлю Tesla.

Власники Tesla розкрили несподівані "головні болі", пов'язані з експлуатацією електромобілів

Так, наприклад, за словами власників Tesla, вони були дуже здивовані, коли їм доводилося міняти шини на своїх машинах раніше, ніж у автомобілях з бензиновими або дизельними двигунами.

І це спостереження цілком має місце. За даними шинної компанії Bridgestone, в електромобілях шини «стираються» приблизно на 30% швидше, ніж у традиційних машинах з двигунами внутрішнього згоряння. Це пов’язано з високою вагою електрокарів через масивну літій-іонну батарею.

Власники Tesla розкрили несподівані "головні болі", пов'язані з експлуатацією електромобілів

Ще одна скарга на свої машини, яка прозвучала з вуст власників Tesla, стосується проблем із якістю.

У деяких автомобілях спостерігаються дефекти збирання, які згодом безкоштовно усуваються. Але ця обставина наочно демонструє відсутність уваги з боку автовиробника до деталей.

Власники Tesla розкрили несподівані "головні болі", пов'язані з експлуатацією електромобілів

До списку інших «головних болів», з якими стикаються власники «Тесла», були включені висока вартість страховки, проблеми з відкриттям дверних ручок при негативних температурах, баги в програмному забезпеченні, а також необґрунтоване спрацювання системи автоматичного гальмування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: