Kia запустила продажі на найдешевші електричні мінівени Ray 2024 за ціною $20 700

Підпишись на нас:

Бренд Kia обновив лінійку Ray 2024. Тепер в ній буде електрокар. Він оснащений двигуном на 87 к.с. та батареєю ємністю 35,2 кВт∙год. Запас ходу складає 205 км за циклом WLTP. Новину про це повідомлено на сайті Hyundai.

Новинка вже надійшла в продаж в Південній Кореї. Вартість мінівену — від 20 700 до 22 300 доларів. Kia Ray EV вже був запропонований  раніше, проте очікується попит саме на оновлену версію 2024 року. Електрокар пройшов технічний апгрейд, отримавши повністю нову силову установку.

Kia Ray EV

Якщо подивитися для порівняння на бензинову версію Kia Ray, візуально електрокар не відрізняється. Автомобіль завдовжки 3,6 м. Має короткий капот, великі фари, вертикальні стійки даху. Особливу увагу привертають двері. Зліва задні встановлено звичайні, а праворуч — зсувні. Електрокар є в пасажирській версії та вантажний фургон.

Kia Ray EV

Серед оновлень в салоні є віртуальний щиток приладів, а також тачскрін на 10,25 дюймів. Зокрема, розробники змінили перемикачі клімату. Важеля КПП в салоні тепер немає, бой ого замінили на кнопки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: