Українські військові успішно знищили черговий БТР-82 ударним дроном (відео)

Підпишись на нас:

Бійці ЗСУ продовжують знищувати техніку окупантів. Черговий вдале попадання ударним дроном виконали воїни 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. Вони знищили БТР-82, про що повідомили на сторінці підрозділу в Facebook.

Влучність бійців ЗСУ можна подивитися на відео. Бронетехніка рухалася посеред поля, але помічена. В результаті була успішно ліквідована. В дописі було опубліковане відео з такими словами:

«Наші очі» бачать вас! Наші «очі» знищать вас, вороги! ДШВ — Завжди Перші!»

Нагадаємо, що інші бригади також продовжують нищити ворога на українській землі. Бригада «Асгард» та Січеславська бригада знищили 23 серпня танк та БМП на Лиманському напрямку. Методи враження — артилерія та безпілотники.

Українські захисники знищили БМП в районі Бахмута 17 серпня. Також  21 серпня за допомогою FPV-дронів знищено два танки Т-72. Приємна також новина в тому, що українська зброя має вартість 100 000 грн, а з її допомогою вийшло знищити ворожу техніку на кілька мільйонів доларів. Ще кілька днів тому артилеристи з підрозділом Shadow знищили гармату Д-20. І так буде з усією ворожою технікою, яка буде на українській землі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: