До прем’єри показали дизайн нового Volkswagen Passat

Підпишись на нас:

Компанія Volkswagen готується до глобального дебюту нового покоління знаменитої моделі Passat, яка з переходом у наступну генерацію буде представлена виключно у версії універсал.

Подробиці

До недавнього часу оцінити яким виявиться дизайн машини можна було виключно за шпигунськими фотографіями, де новий «Пасат» був представлений виключно в щільному камуфляжі, але все змінилося напередодні, коли в мережу злили перше зображення машини без маскування.

Новий Volkswagen Passat зненацька розсекретили до прем'єри

Фото, що потрапило в розпорядження одного із західних автомобільних журналів, демонструє передню частину машини і частково боковину її кузова. Судячи з нього, універсалу дістанеться екстер’єр, який ріднить його із сімейством електромобілів VW ID.

Новий Volkswagen Passat зненацька розсекретили до прем'єри

Довжина машини повинна становити 4,9-метрів, тим самим автомобіль став трохи більшим за попередника. Колісна база збільшиться до 2,8 метрів, додавши вільного простору для ніг пасажирів заднього ряду.

В основу автомобіля ляже модульна платформа MQB Evo, на якій раніше було збудовано кросовер Tiguan. Лінійка двигунів універсала повинна включити як бензинові і дизельні мотори, так і гібридні силові установки, потужність яких буде варіюватися в межах 204-272 кінських сил.

Новий Volkswagen Passat зненацька розсекретили до прем'єри

Однією з головних «фішок» нового покоління Passat називають її нове адаптивне шасі DCC Pro, яке має забезпечити підвісці машини комфорт, який можна порівняти з люксовими автомобілями.

Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться вже на початку вересня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: