Новий Hyundai Tucson вперше показали зовні та всередині

Підпишись на нас:

Актуальне покоління популярного кросовера Hyundai Tucson було представлено у вересні 2020 року, тому для цієї генерації моделі корейської марки вже давно назріває планове оновлення в середині життєвого циклу. Роботи над реформованим «паркетником» йдуть на повний хід. Напередодні його вдалося зняти під час тестів на дорогах Сеула.

Подробиці

Фотошпигуни змогли сфотографувати не тільки кузов модернізованого кросовера, а й зазирнути в його салон, де виявилася низка несподіваних моментів.

Якщо зовні новий Tucson практично не відрізнятиметься від свого попередника, то всередині машина отримає зовсім інше оформлення інтер’єру.

Новий Hyundai Tucson вперше застукали зовні та всередині

Як можна помітити на фотографії внутрішнього оздоблення кросовера, з рестайлінгом там з’явиться нове рульове колесо, зміниться передня панель, а також з’явиться пара вигнутих 12,3-дюймових дисплеїв, що поєднують функції цифрової комбінації приладів і інформаційно-розважальної системи.

Новий Hyundai Tucson вперше застукали зовні та всередині

Чи чекають на новий Tucson будь-які зміни з погляду техніки поки невідомо, але ходять чутки, що машина втратить варіант з 8-діапазонним «роботом» DCT, замість якого почне використовувати 8-діапазонний класичний «автомат».

Крім того, має зрости ємність батарей гібридних версій машини, що забезпечить їм збільшений запас ходу виключно на електротязі, ніж у актуальних кросоверах.

Новий Hyundai Tucson вперше застукали зовні та всередині

Прем’єра оновленого Tucson відбудеться ближче до літа 2024 року. Першим ринком для неї стане Південна Корея, після чого до кінця року машина дістанеться Європи та США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: