США готує до відправки в Україну M88A2 Hercules

Підпишись на нас:

До України з кожним днем все швидше прямують колони західної воєнної техніки. Таким чином лідери країн світи демонструють свою підтримку цілісному суверенітету України та повагу до українського народу в його боротьбі за свободу.

Поки Збройні сили України в очікуванні важкої воєнної  техніки, журналіст Popular Mechanics – Кайл Мізокамі, зробив заяву щодо іншої не менш важливої технічної допомоги. Від експерта стало відомо, що українська армія отримає бронемашини M88A2 Hercules. Вони будуть поставлені Пентагоном разом із M1A2 Abrams.

Подробиці

Так як Сполучені Штати Америки не хочуть допустити потрапляння своїх танків до рук окупантів, було прийнято рішення надати Україні бронемашини M88A2 Hercules. Саме Hercules дозволить унеможливити захоплення M1A2 Abrams росіянами. M88A2 Hercules – це ремонтно-евакуаційні машини, що легко та мобільно евакуюють з поля бою підбиті танки. 

На озброєнні армії США БРЕМ M88 комплектується з 1961 року. Бронемашина оснащена бульдозерним відвалом, підйомним краном та лебідкою. M88 спочатку розроблялася для обслуговування американських танків. Вона здатна брати на буксир бронетехніку масою до 80 т. 

Кайл Мізокамі стверджує, що до Збройних сил України надійде 8 таких бронемашин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: