ЗСУ нанесли нищівний удар «Сонцепеку»: збитки в окупантів на 3 млн доларів (фото)

Підпишись на нас:

Збройні сили України успішно виконують поставлені бойові завдання. Приємно отримувати гарні новини. На це чекає кожен українець. І бійцям ЗСУ є чим порадувати. В Луганській області було знищено ТОС 1-А «Сонцепек» разом з екіпажем та боєкомплектами. Про це опубліковано допис в Telegram-канал «Бавовна».

Відслідкувати та вразити окупантську техніку вдалося FPV-дроном. Відпрацювали ним оператори РУБпАК «АХІЛЛІС» 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Знищення пускової установки «Сонцепек»

Бійці розповідають, що «Сонцепек» мав додатковий захист у вигляді «мангалу». ЗСУ довели, що росіянам такі захисні решітки нічим не допоможуть. Удар був влучним. Пускову установку було вражено в верхній частині.

Техніка окупантів стояла в повній бойовій комплектації та готовності. Боєкомплекти детонували, що додало ефектності ситуації. Бійці ЗСУ доповіли, що екіпаж також було знищено.

Влучно знищено ТОС 1-А «Сонцепек»

Нагадаємо, що ТОС 1-А «Сонцепек» на базі шасі танка Т-72 загарбники використовують для руйнування будівель, фортифікаційних споруд та виведення з ладу легкоброньованої та автомобільної техніки. Стріляє термобаричними некерованими снарядами калібру 220 мм на відстань до 10 км.

ТОС 1-А «Сонцепек»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: