Мінуснули техніки на $900: бійці ССО за декілька годин знищили три російські бойові машини

Підпишись на нас:

Українські захисники продовжують боронити нашу державу та наносять окупантам непоправного збитку. На днях стало відомо, що бійці Сил спеціальних операцій безпілотником знищили російської техніки на $900 тисяч. Інформацією 5 вересня поділився командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів “Ахіллес” 92-ї окремої штурмової бригади ім. Івана Сірка Юрій Федоренко у своєму Telegram-каналі у вівторок.
Мінуснули техніки на $900: бійці ССО за декілька годин знищили три російські бойові машини

За словами Юрія Федоренка, дрон відпрацював по окупантам на Бахмутському напрямку. Бійці ССО помітили самохідну артилерійську установку “Нона-С” противника, котру невдало сховали у саду колись жилого подвір’я.

Одразу інформацію було перенаправлено оператору БПЛА, котрий влучно приземлився туди дрон-камікадзе. Після пожежі на розвідку прилетів безпілотник, що підтвердив повне знищення ворожої техніки.

Подібну операцію в той день було здійснено в посадці, а третьою ціллю стали броньовані машини піхоти.

САУ 2С9 “Нона-С” – це артилерійська система повітряно-десантних і аеромобільних військ, котра є гусеничною технікою з функціями амфібії. Збройний арсенал машини – 120-мм нарізна гармата-гаубиця-міномет 2А51.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: