Названі нові кросовери, які коштують дешевше 230 000 грн

Підпишись на нас:

Ціни на автомобілі як у Україні, так і у світі продовжують зростати. Втім, придбати новий кросовер за відносно невеликі гроші, як і раніше, можна, але доведеться змиритися з деякими нюансами.

Головне, що варто пам’ятати, коли мова заходить про нові «паркетники» з ціною до 230 000 грн – всі вони будуть виключно китайськими, а також електричними. Крім того, кожен із них навряд чи зможе розігнатися до швидкості понад 40 км/год, через що їх буде дуже складно поставити на облік. Нижче ви побачите список нових кросоверів з ціною, що не перевищує позначку 230 000 грн, які сьогодні доступні на китайській платформі “Alibaba”.

UNI mini SUV EV

Розкрито нові кросовери, які коштують дешевше за 230 000 грн: так, таке можливо

Мінімалістичний кросовер із максимально підходящим під його формат назвою. Його випуском займається компанія Jiangsu Jinpeng Group, Ltd., яка оснащує машину електромотором на 98 кінських сил, а також тяговою батареєю, що забезпечує запас ходу від 100 до 200 кілометрів. Його ціна без урахування доставки складає 5 988 доларів.

Mangia EV

Розкрито нові кросовери, які коштують дешевше за 230 000 грн: так, таке можливо

Позашляховик з дизайном «а-ля» Tank незважаючи на свої мініатюрні розміри здатний вміщувати всередині чотирьох осіб. У його оснащення входять дискові гальма на всіх колесах, USB-порти, електросклопідйомники, є пічка та навіть інформаційно-розважальна система.

Ціна – 3 110 доларів.

OEM

Розкрито нові кросовери, які коштують дешевше за 230 000 грн: так, таке можливо

Електрокар, який не створений для того, щоб перевозити пасажирів, а значить має лише одне посадкове місце для водія і невеликий вантажний простір. Його максимальна швидкість дорівнює 54 кілометрам на годину, а живлення здійснюється від 12-вольтової батареї.

Стартова вартість – 2 500 доларів.

Changli New Energy SUV

Розкрито нові кросовери, які коштують дешевше за 230 000 грн: так, таке можливо

Ще один дешевий електромобіль, який прагне бути схожим на ультракомпактний позашляховик. Він має «позашляховий» обвіс з незабарвленого пластику, а також «кенгурятник» спереду.

Машина використовує свинцево-кислотні акумулятори на 30 кВт/год і здатна забезпечити запас ходу 88 кілометрів. А ще вона може похвалитися бюджетною ціною – лише в 1 981 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: