Повністю новий Duster з’явиться у 2024 році

Підпишись на нас:

Однією з головних прем’єр компанії Renault, а також її бюджетного суббренду Dacia, запланованою найближчим часом, є поява нового покоління кросовера Duster. З переходом у нову генерацію ця модель повинна пережити істотні зміни, які торкнуться як її зовнішнього і внутрішнього вигляду, так і технічної сторони. Що можна чекати від цієї перспективної новинки

Подробиці

Підготовка нового покоління Дастер знаходиться на фінальній стадії, тому частина інформації про цей проект вже відома. Очікується, що машина виявиться трохи більшою за свою попередницю. Зараз її довжина становить 4,3-метра, але в наступній генерації може додати приблизно 0,1-0,2-метра.

Повністю новий Duster з'явиться у 2024 році

Кросоверу дістанеться дизайн, який усі змогли оцінити за концепт-каром Bigster зразка минулого року. Таким чином, зовні новий Duster очікують колосальні зміни порівняно з поточною моделлю. «Паркетник» обзаведеться зовсім іншим екстер’єром з великою кількістю різких ліній і брутальним силуетом, а також повністю переглянутим внутрішнім оздобленням.

Повністю новий Duster з'явиться у 2024 році

Що стосується «техніки», то на серйозні зміни чекає і цей бік моделі. По-перше, новий Duster побудують на новій модульній платформі CMF-B, що дозволить франко-румунському позашляховику дебютувати з гібридною трансмісією. Крім неї для автомобіля запропонують бензиновий варіант, але дизельної версії машина не матиме.

Повністю новий Duster з'явиться у 2024 році

Представники Renault у численних інтерв’ю стверджують, що Duster збереже актуальні позашляхові якості та навіть збільшить їх за рахунок використання нових технологій.

У продаж кросовер надійде протягом наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: