Найпопулярніший кросовер Hyundai близький до «альтернативного» оновлення

Підпишись на нас:

Бестселер компанії Hyundai під назвою Creta був представлений в актуальному поколінні у 2021 році, після чого через свій нестандартний дизайн пережив прискорене оновлення. Однак в Індії досі продають дорестайлінгові кросовери, які готуються до модернізації лише зараз. Якими вони будуть розповіли журналісти місцевих ЗМІ.

Подробиці

Як стверджують в індійській автомобільній пресі, посилаючись на власні джерела, дизайн «альтернативної» Creta в оновленому варіанті черпатиме натхнення з популярного великого позашляховика Palisade.

Машині дістануться вертикально розташовані роздільні фари зі світлодіодним малюнком, запозиченим у середньорозмірного SUV. Крім яких нова «Крета» запозичить у «Палісада» ще й радіаторові грати з кубоподібним наповненням.

Найпопулярніший кросовер Hyundai близький до «альтернативного» оновлення

Основний акцент у рестайлінгу зроблять на безпеці. Кросовер повинен отримати технологію ADAS (Advanced Driver Assistance System), що включає адаптивний круїз-контроль, помічника при утриманні в межах смуги руху, систему попередження про виїзд зі смуги руху, а також запобігання зіткнень в «сліпих» зонах і багато іншого.

У салоні на машину чекає поява нової мультимедійної системи з великим сенсорним дисплеєм і цифрової комбінації приладів високої чіткості.

Найпопулярніший кросовер Hyundai близький до «альтернативного» оновлення

Що стосується технічної частини, то її нова індійська Creta запозичить у місцевого седана Hyundai Verna. Машина отримає 1,5-літровий бензиновий турбомотор на 160 кінських сил, а також атмосферний та дизельний двигуни цього ж об’єму на 115 к.с. Вибір трансмісій складатиметься з МКПП чи «автомата».

У продаж нова Creta для Індії надійде 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: