Водіїв Tesla продовжують «ловити» під час сну за кермом

Підпишись на нас:

Ми вже бачили незліченну кількість разів, як власники Tesla занадто багато довіряють технологіям. Останній інцидент стався в Лос-Анджелесі. Там на відео записали водія, який, очевидно, спав за кермом під час руху по автостраді.

Подробиці

Кадена поділився цим записом і на ньому видно, як Tesla зупиняється поруч і жінка за кермом спить. Здається, це так, оскільки голова жінки закинута назад і, очевидно, спирається на бокове скло. Через кілька секунд жінка, здається, прокидається, піднімає голову та продовжує свій шлях.

Залишається незрозумілим, чи повідомили про інцидент поліцію, але це сталося незабаром після того, як іншого власника Tesla помітили дрімаючим за кермом. У цьому випадку свідок слідував за водієм протягом 15 хвилин і сигналив, намагаючись привернути їх увагу. Не отримавши відповіді, викликали поліцію.

Хоча подробиці про інциденти обмежені, систему моніторингу водіїв Tesla раніше критикували за неефективність. Генеральний директор Tesla Ілон Маск навіть запропонував у Twitter, що власники повинні мати можливість вимкнути попередження, яке нагадує їм тримати руки на кермі, що спонукало NHTSA запитати у автовиробника більше інформації про твіт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: