Нову Toyota Camry (XV80) показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що нещодавно Toyota анонсувала зняти седан Camry з виробництва в Японії, на зарубіжних ринках автомобіль продаватиметься і далі, і незабаром змінить покоління.

Подробиці

Які зовнішні зміни чекають на цю модель у дев’ятій за рахунком генерації показали незалежні дизайнери зі студії «Halo oto».

На думку автомобільних художників, нова Camry (XV80) має помітно змінитись у порівнянні з попередницею. Фронтальна частина кузова знаменитої 4-дверки може отримати інший капот, фари, радіаторні грати і бампер.

Нову Toyota Camry (XV80) показали на перших зображеннях

Приблизно такі самі зміни відбудуться з кормою машини, де очікується поява інших ліхтарів, агресивнішого бампера з бутафорським дифузором, патрубків вихлопу нової форми і компактного спойлера на кришці багажника.

Як може змінитися салон седана – не уточнюється, але, швидше за все, серйозні пертурбації чекають і на нього.

Як архітектура для нової «Камрі» має виступити платформа TNGA-K, на якій було побудовано актуальне покоління цієї моделі. У такому випадку список двигунів одного з найпопулярніших седанів D-класу включить добре відомий 2,5-літровий бензиновий мотор, а також гібридну силову установку, але в вже модернізованому варіанті.

Нову Toyota Camry (XV80) показали на перших зображеннях

А ось на появу 3,5-літрового V6 під капотом нової Camry чекати не варто. Замість нього у флагманському легковику Toyota практично напевно задіють 2,4-літрову «наддувну четвірку» на 265 кінських сил.

Офіційну прем’єру нової Camry заплановано на 2024 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: