Honda представила бюджетний електросамокат, який зручно брати із собою у громадський транспорт

Підпишись на нас:

Honda показала новий електричний самокат для північноамериканського ринку, який отримав назву Motocompacto. Його унікальна особливість полягає в тому, що так званий скутер можна легко перетворити на переносний кейс, полегшивши собі завдання його перевезення в громадському транспорті.

Подробиці

Трансформація із ЗІМ (засіб індивідуальної мобільності) у валізу здійснюється всього кількома прийомами. У результаті мотоцикл перетворюється на кейс з ручкою, довжина якого дорівнює 74 сантиметрам, ширина – 53 см, а висота 9,4 см. Вага конструкції, що вийшла, становить близько 19 кг.

У розібраному стані Honda Motocompacto здатний проїжджати без підзарядки до 20 км. Цього має бути достатньо для того, щоб використовувати його як транспортний засіб між станціями метро.

Honda представила самокат за 36 000 грн, який зручно брати із собою у громадський транспорт

Кузов та колеса незвичайного електросамокату виконані з алюмінієвого сплаву. Безпека забезпечується світлодіодними фарами та дзеркалами, а конструкція стопорного кільця сумісна з більшістю пристроїв блокування велосипедів.

Ключовими функціями, такими як освітлення та режими водіння, можна керувати через смартфон з «коннектом» по Bluetooth.

Надає руху Motocompacto 0,65-сильний електромотор (16 Нм), що передає потужність на передні колеса. Максимальна швидкість самокату дорівнює 54 кілометрам на годину. Повністю зарядити акумулятор можна від звичайної розетки всього за 3 години 30 хвилин.

Honda представила самокат за 36 000 грн, який зручно брати із собою у громадський транспорт

У продажі в США новинка Honda з’явиться у листопаді. За неї збираються просити 995 доларів або 36 000 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: