Концерн Rheinmetall отримав дозвіл на створення оборонного підприємства в Україні

Підпишись на нас:

Буквально вчора, 28 вересня, німецька компанія Rheinmetall отримала від Антимонопольної установи уряду Німеччини дозвіл на створення спільного підприємства з Україною. Партнером буде державна компанія «Українська оборонна промисловість». Про це повідомлено на сайті Bundeskartellamt.

В дописі на німецькому сайті зазначено, що спільне підприємство буде локалізоване в Києві, а «Українська оборонна промисловість» налічує 67 000 працівників. Мета діяльності полягатиме в сервісному обслуговуванні, складанні, виробництві та розробки військової техніки. Для Німеччини розміщення підприємства та провадження його діяльності на території України не несе жодної загрози в плані дублювання конкуренції. Спільне підприємство діятиме виключно на території України.

Концерн Rheinmetall досить швидко отримав дозвіл. Зазначено, що в встановлений строк протягом 1 місяця. Додаткових підтверджень опублікованої інформації немає. Зокрема, ніхто офіційно також не оголошував, що підприємство дійсно буде розташоване в Києві. Та й підтвердження цифрам щодо кількості робітників в українській оборонній промисловості також немає, як і спростування.

Бюрократія чи формальність, крок до співробітництва — час покаже, що саме відбувається в цьому проєкті. Наразі тільки відомо те, що опубліковано в дописі на німецькому сайті Bundeskartellamt.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: