Броньований «Хамві» українського походження: умільці з Рівненщини створили джип для ЗСУ

Підпишись на нас:

Українці мають вже достатньо великий досвід в плані створення позашляховиків, багі, безпілотної техніки для ЗСУ. І ось в мережі з’явився новий приклад — джип, який дуже схожий на HMMWV «Хамві». Детально про нього розповіли на YouTube-каналі Big Test.

Новинка належить умільцям з Рівненщини. Джип створено на базі Mitsubishi L200 з суттєвими трансформаціями та перетвореннями.

Авто отримало квадратний силует кузова. Це має цілком логічне пояснення. Бронелисти мають специфіку приварювання до авто, тому створити іншу форму було неможливо. Каркас джипа також було посилено, але боки не бронювали. А от нижня частина з бронею. Вага після доопрацювання становить 4 т.

Джип для ЗСУ

Авто потребувало змін в аспекті облаштування місця для ведення вогню проти ворогів. З цією метою зробили люк. Він також може використовуватися як запасний вихід. Випробування броньований джип також пройшов. Його обстріляли з калібру 7,62-мм. На кузові тільки подряпини, але не більше.

Джип відправили військовим на тестування. Вони нададуть розробникам свої висновки, враження, зауваження. Їх буде використано для доопрацювання конструкції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: