В Україні відбулася прем’єра седану від BMW: ціни та модифікації 2024 (фото)

Підпишись на нас:

В Україні презентували новинку від BMW. До України привезли седан BMW 5 Series G60. Це електрична версія, але в лінійці є дизельні та бензинові модифікації. Прем’єра відбулася у Львові в рамках конференції IT Arena.

Подробиці

Седан BMW i5 M60 є топовим авто. Оснащено двома електромоторами. Сумарна потужність становить 600 к.с. Батарея — 84,3 кВт∙год. Автомобіль з такою потужністю може розігнатися до сотні всього за 3,8 секунди. Максимальна швидкість становить 230 км/год. Запас ходу — 516 км.

Седан BMW i5 M60

Новинка від BMW зберегла платформу CLAR. Машина досить габаритна,адже завдовжки вона більше 5 м, а колісна база становить 3 м.

Седан повністю змінив дизайн. Тепер він більш гранований. В салоні також відбулися зміни. На передній панелі розмістили вигнутий дисплей.

В Україні презентували новинку від BMW.

В лінійці є кілька версій з різними двигунами. Електрокар BMW i5 потужністю 340 к.с. та з запасом ходу 582 км коштуватиме 2,39 млн грн. На модель з ДВЗ ціна стартуватиме від 1,77 млн грн. Вона буде оснащена бензиновим 2-літровим турбодвигуном на 190 к.с. Для шанувальників дизельних установок також є пропозиція: турбодизель з двигуном об’ємом 2,0 л та потужністю 197 к.с. за ціною від 1,91 млн грн. Топова електрична версія, яка була презентована у Львові, коштуватиме 3,47 млн грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: