У Німеччині умільці створили унікальний дизайн для позашляховика Duster

Підпишись на нас:

Dacia Duster – зовсім не той автомобіль, який першим спадає на думку, коли звучить слово “тюнінг”. Втім, існують ентузіасти, які беруться за доопрацювання навіть такого тривіального кросовера. Однією з них є німецька фірма Carpoint Performance, яка презентувала власне бачення того, який вигляд має мати румунський “паркетник”.

Подробиці

Очевидною і, мабуть, найбільш кричущою зміною автомобіля є наявність на його кузові спеціальної плівки з дивним малюнком, що кардинальним чином трансформує звичайний бюджетний позашляховик в унікальну машину, яка жахає своїм зовнішнім виглядом.

У Німеччині показали приклад "жахливого" тюнінгу Duster

Разом із новим забарвленням “Дастеру” дісталися 20-дюймові жовті колісні диски Ronal, взуті в покришки 255/35, а також занижений кліренс, реалізований шляхом встановлення спеціальних пружин.

У Німеччині показали приклад "жахливого" тюнінгу Duster

Решта змін припали на задні ліхтарі кросовера, рамки яких виконали в чорному кольорі, а також здвоєні патрубки нової вихлопної системи, які надають машині більш спортивного вигляду.

У Німеччині показали приклад "жахливого" тюнінгу Duster

Зміни торкнулися і внутрішнього оздоблення Duster, де все аж до рульового колеса оздобили зі шкіри з декоративною строчкою жовтого кольору, а на сидіння нанесли вишиті логотипи “Carpoint Edition”.

Інформації про те, що знаходиться під капотом кросовера, немає, але, найімовірніше, це один зі стандартних для “Дастера” мотор і трансмісія.

У Німеччині показали приклад "жахливого" тюнінгу Duster

У скільки обійдеться перетворення звичайного Dacia Duster на такий дивний варіант “паркетника” автори тюнінг-проекту не розкривають.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: