Кросовер Skoda Kodiaq оновився: що в ньому нового

Підпишись на нас:

Після довгої тизерної кампанії Skoda нарешті показала довгоочікуваний кросовер Kodiaq нового покоління. Автомобіль вирізнився з-поміж попередника еволюційним дизайном, а також переробленим інтер’єром і гібридною трансмісією, що підключається.

Подробиці

Зовні машина практично не змінилася. Винятком стала лише версія Sportline, в якій запропонували спеціальний декор. А ось розміри виявилися трохи іншими. Довжина кросовера збільшилася на 61 мм – до 4758 мм, але колісна база залишилася колишньою – 2971 мм. Ширина скоротилася на 18 мм – до 1864 мм, а висота на 17 мм – до 1659 мм.

Кросовер Skoda Kodiaq оновився: що в ньому нового?

У салоні нового Kodiaq відбулися суттєві зміни. Селектор трансмісії тепер розташовується не на центральному тунелі, а на рульовій колонці. По центру “торпедо” встановлено планшетний дисплей діагоналлю 13-дюймів, а також три шайби управління кліматичною системою.

Кросовер Skoda Kodiaq оновився: що в ньому нового?

Комбінація приладів – повністю цифрова і розміром 10 дюймів. До списку оснащення кросовера також увійшли: чотири порти USB-C потужністю 45 Вт і роз’єм на 15 Вт, вбудований у дзеркало заднього виду, 9 динаміків акустичної системи, індукційна зарядка з функцією охолодження для двох ґаджетів і передні крісла з функцією масажу.

Кросовер Skoda Kodiaq оновився: що в ньому нового?

У 5-місній версії об’єм багажника нового Kodiaq становить 910 літрів, що на 75 літрів більше, ніж було раніше. За бажання цю цифру можна збільшити до 2105 літрів, але тільки якщо скласти спинки задніх сидінь.

Кросовер Skoda Kodiaq оновився: що в ньому нового?

У 7-місному варіанті місткість багажного відсіку дорівнює 340 літрам, що також на 70 літрів більше, ніж було раніше.

Продавати реформений “Кодіак” планують із кількома типами двигунів внутрішнього згоряння, включно з бензиновим агрегатом TSI об’ємом 1,5-літра з м’яко-гібридною технологією. Його потужність дорівнює 148 кінським силам, а циліндри мають можливість деактивації, тим самим заощаджуючи паливо.

Як альтернативний варіант для нового “Кодіака” запропонують потужний 2-літровий двигун TSI на 201 кінську силу, а також 2-літровий дизель на 148 “сил” у версії з переднім і 190 к.с. з повним. Зв’язку їм складуть 7-швидкісна роботизована трансмісія.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: