В старий універсал Audi S6 Avant встановили мотор V10 від Lamborghini

Підпишись на нас:

Багато автомеханіків рахують, що автомобілі VW Group – це бездонна прірва, яка може звести з розуму будь-якого автомеханіка. Втім, часом в її глибинах можна відшукати скарби. Приблизно так йшли справи зі старим універсалом Audi S6 Avant, власник якого встановив під його капот двигун V10 від Lamborghini.

Подробиці

Відеоролик, що демонструє готовий проект, опублікували на YouTube-каналі “Deutsche Auto Parts”. У ньому чоловік розповідає про те, як зміг втиснути 5,2-літровий силовий агрегат Lamborghini у власний універсал, а також знайшов для нього вихлопні колектори від Huracan.

Умілець зі США встановив у старий універсал Audi S6 Avant мотор V10 від Lamborghini

З технічної точки зору цей V10 є точно таким самим, як у Lamborghini, проте має злегка “задушені” характеристики, які обмежують його потенціал продуктивності.

Проте власника S6 Avant це повністю влаштовує і йому не стільки подобається, як машина їде, як вона звучить.

Умілець зі США встановив у старий універсал Audi S6 Avant мотор V10 від Lamborghini

За словами автора цього незвичайного проекту, згодом мотор був навіть доопрацьований. Коли він розібрав машину для планового ремонту стало зрозуміло, що в підкапотному просторі ще залишається вільне місце, яке було вирішено заповнити двома турбінами. В якості них виступили недорогі блоки CX Racing.

Умілець зі США встановив у старий універсал Audi S6 Avant мотор V10 від Lamborghini

Автомобіль працює на низькому рівні “наддуву”, і, судячи з усього, за динамікою нічим не відрізняється від варіанту без турбін.

Але, як заявляє власник універсала, йому просто захотілося здійснити задум без будь-яких надій на те, щоб поліпшити швидкість свого автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: