ЗСУ на Лиманському напрямку встановили рекорд: мінус 25 бойових машин окупантів за 4 дні

Підпишись на нас:

На Лиманському напрямку відзначилась протитанкова рота 66-ої окремої механізованої бригади. Саме на цій ділянці фронту наші захисники відбивають зосереджену велику силу противника. За словами командира роти, за останні 4 доби було понівечено 25 бойових машин противника.

 ЗСУ на Лиманському напрямку встановили рекорд: мінус 25 бойових машин окупантів за 4 дні

На опублікованому Сухопутними військами ЗСУ відео видно, які маневри робить техніка окупантів, щоб вдарити по нашим військовим. Ворожий Т-90 підходить до межі відкриття вогню на максимальній швидкості. Цей маневр було одразу помічено дроном, а тому ЗСУ були готові до атаки.

Маневр окупантів та відкриття вогню було здійснено на максимальній швидкості. Дійшовши до потрібної точки окупанти зупинились. Це могло статись за декілька умов: або танкісти помітили запуск ЗСУ ракет, або змінили тактику. Ми схиляємось до першої думки, адже через декілька секунд після зупинки по Т-90 прилетів снаряд, але впав поряд.

Після секундного “ступору” ворог продовжив маневрувати та вести вогонь. Однак радянська техніка не є такою швидкою, як хотілось, а тому Т-90 “ялозив” на місці і не міг здати задню.

Звісно, що результатом такого “зіткнення” стало повне знищення танку Т-90 та ворожого екіпажу від протитанкової ракети випущеної ЗСУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: