Великий пробіг і об’єм двигуна: нюанси, які відлякують покупців авто на вторинному ринку

Підпишись на нас:

На Українському авторинку старих машин є моделі, яким складно знайти покупця. Експерти розповіли про автомобілі, продаж яких є важким завданням.

Подробиці

Йдеться про машини, які побували в ДТП, якщо у них є проблеми з двигуном або коробкою передач. На попит може вплинути навіть недостатня популярність бренду.

Сьогодні водії віддають перевагу автоматичній коробці передач, причому класична гідромеханічна автоматична коробка передач (АКПП) є кращою, як порівняти з роботизованими трансмісіями або варіаторами.

Є певні складнощі і під час продажу люксових автомобілів, іноді навіть у мегаполісі складно знайти покупця на BMW, Mercedes і Audi з пробігом. Як правило, заможні люди купують нові автомобілі, і пошук покупця на вживану машину цих брендів може затягнутися.

Кросовери і седани з малолітражними турбованими двигунами теж довго чекають свого покупця. У українських водіїв зміцнилося стійке переконання про ненадійність таких моторів і обмеженість ресурсу.

Занадто потужний двигун, на думку покупців, передбачає збільшені витрати на паливо. До незатребуваних машин належать також рідкісні спортивні моделі та автомобілі непопулярних китайських брендів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: