Бійці ЗСУ дроном знищили ТОС-1А «Сонцепек» (відео)

Підпишись на нас:

Українська армія боронить рідну землю від окупантів. Завзяття та професіоналізм стають основою нищівних дій по відношенню до окупантів. Бійці ЗСУ змогли знищити ще одну важливу для російської армії техніку — важку вогнеметну систему «Сонцепек».

Після відслідковування місця розміщення вогнеметної системи військові вдарили по ній дроном. В результаті прямого влучання техніка вибухнула, про що свідчить чорний дим. В Telegram-каналі Sumylike.tg було опубліковане відповідне відео.

Нагадаємо, що РСЗВ «Сонцепек» є системою залпового вогню. Вона небезпечна та призначена для виведення з ладу автомобільної та броньованої техніки, підпалу та руйнування будівель, знищення живої сили ворога. Цілі знищуються високою температурою, уламками, ударною хвилею, надмірним тиском. які створюються застосуванням некерованих реактивних снарядів.

ТОС-1А «Сонцепек» скаладається з 24 термобаричних ракет 220-мм калібру. Система змонтована на базі шасі Т-72. Довжина снарядів для системи складає 3700 мм, а вага 217 кг. Дальність ураження — від 600 до 6000 м.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: