Експерти назвали недооцінений японський седан із 2000-х із феноменальною надійністю

Підпишись на нас:

Лінійка автомобілів Lexus ніколи не страждала від відсутності належної уваги з боку прихильників марки, особливо коли мова заходила про моделі з потужними двигунами. Але були й винятки. Експерти американського порталу “HotCars” назвали японську 4-дверку з двигуном V8 родом із 2000-х, яку незаслужено обділили увагою покупці.

Подробиці

Як пишуть заокеанські журналісти, японським спортивним седаном із 2000-х, який виявився одним із найбільш недооцінених автомобілів у своєму сегменті, є GS (GS400 і GS430).

Розкрито недооцінений японський седан із 2000-х із феноменальною надійністю

Головними “фішками” цієї моделі називають їхні двигуни. У випадку з GS400 під капотом використовувався 4-літровий V8, що видає 300 кінських сил, а з GS430 – 4,3-літровий 279-сильний агрегат.

На початку “нульових” такі потужні характеристики вважалися для спортивних седанів винятковими, дозволяючи розганяти їх з місця до 100 км/год всього за 5,7-секунди.

Розкрито недооцінений японський седан із 2000-х із феноменальною надійністю

Ще однією причиною, через яку такі “Лексуси” були названі одними з найбільш недооцінених спорт-седанів, стала їх феноменальна надійність. Протягом багатьох років власники GS стикалися лише з невеликою кількістю технічних несправностей.

Так, наприклад, згідно з дослідженням агентства “RepairPal”, найсерйознішою проблемою у випадку з Lexus GS400 був скрип підвіски, а також забруднення двигуна через великі сервісні інтервали заміни мастила.

Розкрито недооцінений японський седан із 2000-х із феноменальною надійністю

З Lexus GS430 все виглядає навіть ще краще. Єдиною несправністю, на яку скаржилися власники таких седанів, був вихід з ладу індикатора перевірки двигуна через збій системи EVAP (уловлювання парів бензину).

Загальна оцінка надійності обох версій Lexus GS становить 4,5 зірки з 5 можливих, що робить їх мало не ідеальними автомобілями у своєму класі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: