В США створили автомобіль з унікальним магнітним генератором

Підпишись на нас:

Новинку у сфері оборони презентувала компанія Leonardo DRS та представила нове бортове живлення автомобіля. Технологія має назву On Board Vehicle Power. Техніка буде забезпечувати автономність невеликих штабів на фронті, котрі будуть працювати від спеціальних генераторів на бронетехніці.

В США створили автомобіль з унікальним магнітним генератором

Обладнання буде презентовано під час навчань військовослужбовців Америки. Для цього інженери Leonardo DRS встановили OBVP на станції управління запуском бойових машин піхоти, станції тактичного управління FMTV і пускову установку THAAD HEMTT.

До THAAD HEMTT входить декілька видів озброєнь. Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) є протиракетною системою, що призначена для перехоплення балістичних ракет у їхній термінальній фазі польоту.

HEMTT – є важкою вантажівкою з підвищеною мобільністю, розроблена та виготовлена компанією Oshkosh Defense. THAAD HEMTT входить до складу протиракетної оборони, що стоїть на озброєнні США. ППО захищає від балістичних ракет.

Система OBVP є автогенератором, котрий використовує за основу магніти, що інтегровані у трансмісію Allison і забезпечують електроенергію для підтримки операцій у віддалених районах.

Завдяки унікальній технології генератор буде генерувати до 55 кВт корисної електроенергії під час руху транспорту, що буде живити обладнання бійців. У разі потреби генератор може генерувати і 125 кВт корисної електроенергії. Тоді генератор зможе підтримувати роботу комп’ютера та забезпечувати весь штаб електроенергією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: