Стали відомі нові подробиці про Toyota Mini Land Cruiser

Підпишись на нас:

Прем’єра нового покоління Toyota Land Cruiser відбулася на початку серпня цього року. У рамках цього заходу представниками японської марки було зроблено кілька цікавих заяв, згідно з якими сімейство позашляховиків “Ленд Крузер” у найближчому майбутньому буде розширено ще щонайменше однією моделлю, що має виявитися дешевшою за актуальні “всюдиходи” з індексами 250 і 300.

Подробиці

Свіжими подробицями про цю новинку Toyota нещодавно поділилося індійське видання “IndianCarNews”, супроводивши інформацію комп’ютерною візуалізацією машини від “BestCarWeb”.

За даними інсайдерів, дебют Toyota Land Cruiser Mini відбудеться у 2024 році. На японському ринку машину можуть назвати Land Hopper, оскільки це найменування вже зареєстровано в місцевих патентних органах.

Автомобіль буде являти собою зменшену версію Land Cruiser 250 із традиційними елементами дизайну цієї моделі, зокрема круглими фарами, а також запасним колесом на задніх дверях, яке більше не встановлюють у “Ленд Крузери”.

Японські ЗМІ стверджують, що позашляховик спроектують на рамному шасі GA-F, яке лягло в основу машин 250-ї та 300-ї серії, позашляховика Sequoia, пікапів Tundra і Tacoma, а також нового Lexus GX.

Стали відомі нові подробиці про Toyota Mini Land Cruiser

Продавати автомобіль збираються як із двигунами внутрішнього згоряння (бензинові та дизельні агрегати), так і з гібридними силовими установками і навіть у суто електричній версії.

Довжина Mini Land Cruiser/Land Hopper становитиме 4,3-метра, ширина – 1,8-метра, а висота виявиться близько 1,9-метра. Таким чином, позашляховик виявиться близьким до популярного кросовера Corolla Cross.

У продаж новинка “Тойоти” може надійти наприкінці 2024 – початку 2025 року і її пропонуватимуть не тільки в “країні висхідного сонця”, а й на інших ринках, зокрема тих, що розвиваються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: