Новий Nissan Patrol помітили на дорогах Дубая

Підпишись на нас:

Японський позашляховик Nissan Patrol у поточній генерації продається вже понад 13 років. За цей період він двічі зазнав модернізації, але про перехід у нове покоління досі не було й мови. Але, схоже, цей момент настане, оскільки тестові прототипи нового Patrol (індекс Y63) вже виїхали на перші випробування.

Подробиці

У розпорядженні wheel-news.com з’явилися свіжі фотографії позашляховика нової генерації, який цього тижня обкатувався на дорогах Дубая (ОАЕ). Як зазначають очевидці, які поділилися з нами її знімками, машину помітили такою, що проїжджала по шосе шейха Зайда неподалік від Музею майбутнього.

Шпигуємо за новим Nissan Patrol (Y63): машина "засвітилася" на дорогах Дубая

Тестовий автомобіль був щільно закамуфльований, що не давало змоги повноцінно роздивитися не тільки його екстер’єрні деталі, а й салон (внутрішнє оздоблення приховали, заліпивши бічні вікна чорними сітками).

Втім, навіть незважаючи на маскування, прототип частково відкрив завісу того, які зміни можуть чекати на японський позашляховик зі зміною покоління.

Шпигуємо за новим Nissan Patrol (Y63): машина "засвітилася" на дорогах Дубая

Передбачається, що у машини буде повністю перелицьована передня частина кузова з дворівневою оптикою, а також іншим бампером і радіаторною решіткою.

Ззаду автомобілю можуть дістатися ліхтарі, виконані у формі бумерангів, плюс інші двері багажника і модернізований бампер.

Продавати новий Patrol планують з 3,5-літровим бензиновим турбомотором на 427 кінських сил і 700 Нм. Асистувати йому буде дев’ятидіапазонна автоматична трансмісія і система повного приводу.

Шпигуємо за новим Nissan Patrol (Y63): машина "засвітилася" на дорогах Дубая

Дебют новинки заплановано на 2024 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: