Канадські військові отримали першу партію нових машин бойової підтримки ACSV

Підпишись на нас:

Армія Канади отримала перші чотири нові броньовані машини бойової підтримки (ACSV).

Подробиці

Білл Блер, міністр національної оборони, та генерал Уейн Ейр, начальник штабу оборони, відвідали гарнізон Петавава, де перші чотири нових ACSV були офіційно прийняті канадською армією.

«Члени Збройних сил Канади заслуговують на сучасне обладнання, яке виконує роботу. Ці нові броньовані машини бойової підтримки добре прислужаться удома та за кордоном, дозволяючи захищати Канаду та підтримувати наших союзників. Я дякую сотням канадських працівників, які беруть участь у створенні цих транспортних засобів, і підтверджую наше зобов’язання інвестувати в нашу армію, одночасно створюючи хороші робочі місця для канадців», – сказав шановний Білл Блер, міністр національної оборони.

Ці ACSV представляють першу партію з 360, яка буде доставлена ​​до канадської армії в найближчі роки. Перші чотири транспортні засоби розроблені як машини швидкої допомоги, оснащені медичним приладдям і мають внутрішнє планування, яке сприяє лікуванню широкого спектру травм.

Придбані в рамках проекту Armored Combat Support Vehicle, ці машини готові модернізувати та посилити парк бойової підтримки Збройних сил Канади (CAF). Вони оснастять канадську армію основними інструментами для проведення операцій у Канаді та за кордоном.

ACSV виконують численні функції на полі бою, включаючи:

  • транспортування військ;
  • командні машини;
  • радіоелектронну боротьбу;
  • ремонт мобільних пристроїв і різноманітні інженерно-технічні завдання.

Вони надають пріоритет захисту екіпажу та корисного вантажу та забезпечують високу маневреність.

Крім посилення військового потенціалу, ці закупівлі роблять значний внесок в економіку Канади. Це частина інвестицій у розмірі 2 мільярдів доларів у партнерстві з General Dynamics Land Systems – Канада, які щорічно створюють 1975 робочих місць по всій країні та вносять 250 мільйонів доларів у валовий внутрішній продукт Канади протягом восьми років.

Варіант автомобіля швидкої допомоги є першою партією з восьми, яку отримає канадська армія в рамках проекту ACSV. Цього місяця заплановано розпочати навчання техніків з обслуговування транспортних засобів, і операторів для їх управління.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: