Командувач Повітряних сил показав, як працює результативний ЗРК HAWK

Підпишись на нас:

Військово-повітряні сили України продемонстрували бойову майстерність ЗРК HAWK, підкресливши ефективність засобів протиповітряної оборони, наданих західними партнерами.

Подробиці

Командувач Повітряних Сил України Микола Олещук наголосив на важливості цих комплексів у зміцненні протиповітряної оборони України.

«Досягнення 100% успіху – непросте завдання, але ми прагнемо наближатися до нього щодня, зміцнюючи протиповітряну оборону. Західна зброя довела і продовжує доводити свою ефективність у полі бою», – зазначив Олещук у своєму Telegram-каналі в понеділок.

Своє повідомлення командир Олещук супроводив відео про оперативне застосування зенітно-ракетного комплексу «ЯСТРУБ» вночі. Він підкреслив, що ця система, поряд із більш сучасними зенітно-ракетними комплексами, які використовуються союзниками України, відіграє ключову роль у захисті українського неба.

Він також подякував усім захисникам неба за нинішні досягнення та відзначив їх швидкі та наполегливі зусилля в освоєнні цих нових систем.

MIM-23 HAWK – це ракетна система, яка може забезпечити протиповітряну оборону проти літаків і ракет на низькій і середній висоті. Basic Hawk був розроблений у 1950-х роках і вперше запущений у 1960 році. Система була модернізована за допомогою ряду вдосконалень продукту, починаючи з Improved Hawk у 1970 році.

Партнери не розголошують надану Україні кількість ракет HAWK.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: